slider top

dinsdag 5 november 2013

Computers need cooling too!

Stel je voor: je zit in een ruimte met vele andere personen op een kluitje met maar weinig ruimte tussen elkaar. Het is warm en dreigt warmer te worden. Je functioneert niet goed en zonder koeling gaat het er niet beter op worden. Tijd voor een verkoelende oplossing!

Computers zijn geen personen, maar koeling is minstens net zo belangrijk voor het functioneren er van. De continuïteit van een bedrijf hangt vaak ook vast aan deze vorm van infrastructuur. Met name in een server- of computerruimte is koeling van groot belang, omdat de apparaten steeds dichter bij elkaar komen te staan om ruimte te besparen. Dit is geen probleem zolang er rekening gehouden wordt met de juiste vorm van klimaatbeheersing.


T&S Klimaattechniek is expert op het gebied van klimaatsystemen voor verschillende ruimtes in een organisatie. Niet elke ruimte heeft profijt van dezelfde temperatuur en een goede verdeling is dan ook belangrijk. Zeker in een ruimte waar mensen werken is een gezond klimaat van groot belang. Door middel van airconditioning en de juiste materialen in vloeren, muren en plafonds kan een optimaal klimaat gecreëerd worden waarbij zowel mens als techniek optimaal functioneert en het beste resultaat geboekt kan worden.

Koeling computerruimte? Zeer belangrijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten