slider top

dinsdag 19 november 2013

Nog veel onduidelijkheden over elektromagnetische straling

Het is inmiddels al vele jaren geleden dat de term elektromagnetische straling zijn intreden deed in de gemeenschap, en dat de burgers op de hoogte kwamen van de ‘gevaren’ rondom deze vorm van straling. Vele onderzoeken later zegt de overheid dat elektromagnetische straling geen gevaar vormt voor de gezondheid, en dat er rustig geleefd mag worden naast antennes en hoogspanningslijnen.

Maar ze zetten er wel even een kanttekening bij dat er een uitzondering is: kinderen in de buurt van hoogspanningslijnen hebben een verhoogde kans op leukemie. Hoezo geen schade?
Ook in het nieuws van de afgelopen maand wordt er nog veel gespeculeerd over de negatieve gevolgen die elektromagnetische straling met zich meedragen. Zo is er onderzoek gedaan naar babyfoons en de mate van straling, en bleek het ‘erg mee te vallen’, maar wordt er wel aangeraden om babyfoonsminimaal een meter van het bedje te houden.

Dankzij deze berichten wordt niemand wijzer omdat ze de vinger niet op maar ook niet van de zere plek halen, maar als zowel de overheid als autoriteiten als de zorggids aandacht vragen voor straling en kinderen dan is er dus wel degelijk iets aan de hand.

Daarom is het belangrijk om niet uit te gaan van wat deze autoriteiten zeggen en menen te weten, en bij twijfel een specialist in te schakelen. Deze geschoolde personen kunnen de mate van straling in en rondom uw huis meten, en vervolgens de straling neutraliseren voor een schoner klimaat.

Daarnaast zijn er vele producten beschikbaar waarmee de bronnen van elektromagnetische straling, zoals mobiele telefoons en de laptop, kunnen worden afgeschermd.


Blijf niet wachten totdat er een duidelijk antwoord komt van de organisaties die het denken te weten, en schakel gerust een professional in. Het gaat immers om uw gezondheid, en die van de mensen om u heen.

Elektromagnetische straling
Nog veel onduidelijkheden omtrent dit onderwerp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten