slider top

dinsdag 15 oktober 2013

De juiste tracks voor jou machine.

Een rubbertrack is een onderdeel voor verschillende type voertuigen. Je hebt rubbertracks in allerlei maten, zowel voor grote als kleine gravers. Wanneer je een nieuwe graver aanschaft zijn er al rubbertracks onder de machine gevestigd. 

Helaas zijn rubbertracks na intensief gebruik ook aan vervanging toe. Het beste is als je kiest voor rubbertracks die er van origine op bevestigd zijn. Maar hoe weet je nou of ze zodanig versleten zijn, dat ze aan vervanging zijn?

De specialisten van de Vlaming groep hebben een ruime ervaring in de verschillende modellen en kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Zij geven je advies over alles wat met de tracks te maken heeft. Het voordeel van de modellen in het assortiment van Vlaming Groep, is dat deze een zeer hoog bestendigheid hebben voor slijtage. Zelfs rijden op de weg is een mogelijkheid.

Het assortiment dat zij aanbieden is groot, hierdoor hebben zij tracks voor verschillende soorten arbeid. De voornaamste modellen zijn geschikt voor agrarische machines en andere werkbouw voertuigen. 

Een goed profiel van de track heeft vele voordelen; het comfort voor de machinist wordt verbeterd als gevolg dat de machinist minder vermoeid raakt. Minder onderhoudskosten en stilstand van de machine en het werk word daarnaast sneller en beter verricht.

De rubbertracks zijn verkrijgbaar bij Vlaming groep B.V. zij bieden uitstekende kwaliteit en service. 

Bron: Rubber tracks

Geen opmerkingen:

Een reactie posten