slider top

woensdag 23 oktober 2013

Klantenservice Samsung is een voorbeeld

Samsung is een elektronicabedrijf dat als een klein exportbedrijf in Taegu is opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste elektronica bedrijven ter wereld. Samsung is gespecialiseerd in digitale apparatuur, media,  geheugen en systeemintegratie. Tegenwoordig is Samsung wereldwijd herkent en heeft deze in de loop van de jaren haar productlijn extreem uitgebreid, haar inkomsten in marktaandelen vergroot en haar missie vereenvoudigd.

De visie van Samsung is het afgelopen jaar aangepast en afgesteld op het jaar 2020 en luidt als volgt; Een omzet behalen van 400 miljard dollar en bij de top 5 beste merken ter wereld behoren. Zij willen deze doelstellingen realiseren door drie nieuwe strategische pijlers aan de bedrijfsvoering toe te voegen: creativiteit, samenwerking en talent.

"Inspire the World, Create the Future"

Samsung kijkt uit naar de toekomst, zij willen de klant optimaal te woord staan en er voor zorgen dat de consument het merk op nummer één zet voor zowel kwaliteit als service. Samsung hecht grote waarde aan goede dienstverlening zowel voor als na de aankoop. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op. De klantenservice van Samsung is er op gericht om direct klanten te helpen en hen vriendelijk te woord te staan. Ik zelf heb positieve ervaringen met dit hun klantenservice en wordt dan ook altijd goed geholpen.



Geen tweede toren van Pisa

Wie de oorsprong van de scheve Toren van Pisa kent, weet dat één van de redenen is dat de verschillende zettingen, oftewel instabiliteit in de grond doordat deze grond slap is.

Tegenwoordig is daar dankzij de professionele technieken een oplossing voor gevonden. Het begint allemaal bij een analyse van de zettingen. Hiermee wordt de grond gecontroleerd op de gestelde eisen en wordt er gekeken naar de maatregelen die er nodig kunnen zijn, zoals het plaatsen van ophogingen met betrouwbare materialen.

Stabiliteit is altijd een belangrijk punt. Ook bij de aanleg of bouw wordt er daarom gecontroleerd op dit aspect zodat eventuele belemmeringen of moeilijkheden tijdig worden gevonden en opgelost. Maar ook tijdens de bouw kan de stabiliteit aangetast worden. Door ophogingen te snel op elkaar te bouwen, verliest de grond bij elke laag een deel van de stabiliteit. Professionals als Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica B.V., onderdeel van Theo van Velzen Holding, hebben de technische kennis om de situatie met behulp van gecompliceerde software te meten en te beoordelen op veiligheid, ook tijdens de bouw.


Deze adviseurs kunnen het verschil zijn tussen een stabiel gebouw en een veiligheidsrisico. En daarnaast blijven extra kosten uit doordat er tijdig ingegrepen kan worden. Grondmechanica door Tjaden Adviesbureau, daarmee verzekerd zich van u de ideale bouwput.

Van beerput naar bouwput met Tjaden
Grondmechanica

dinsdag 15 oktober 2013

De juiste tracks voor jou machine.

Een rubbertrack is een onderdeel voor verschillende type voertuigen. Je hebt rubbertracks in allerlei maten, zowel voor grote als kleine gravers. Wanneer je een nieuwe graver aanschaft zijn er al rubbertracks onder de machine gevestigd. 

Helaas zijn rubbertracks na intensief gebruik ook aan vervanging toe. Het beste is als je kiest voor rubbertracks die er van origine op bevestigd zijn. Maar hoe weet je nou of ze zodanig versleten zijn, dat ze aan vervanging zijn?

De specialisten van de Vlaming groep hebben een ruime ervaring in de verschillende modellen en kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Zij geven je advies over alles wat met de tracks te maken heeft. Het voordeel van de modellen in het assortiment van Vlaming Groep, is dat deze een zeer hoog bestendigheid hebben voor slijtage. Zelfs rijden op de weg is een mogelijkheid.

Het assortiment dat zij aanbieden is groot, hierdoor hebben zij tracks voor verschillende soorten arbeid. De voornaamste modellen zijn geschikt voor agrarische machines en andere werkbouw voertuigen. 

Een goed profiel van de track heeft vele voordelen; het comfort voor de machinist wordt verbeterd als gevolg dat de machinist minder vermoeid raakt. Minder onderhoudskosten en stilstand van de machine en het werk word daarnaast sneller en beter verricht.

De rubbertracks zijn verkrijgbaar bij Vlaming groep B.V. zij bieden uitstekende kwaliteit en service. 

Bron: Rubber tracks