slider top

donderdag 23 januari 2014

Ziggo heeft mij geholpen!



Een tijdje geleden ben ik verhuist naar Amsterdam om daar mijn studenten tijd door te brengen. De verhuizing was nog een hele opgave maar uiteindelijk zit ik nu heerlijk op m’n plekje in hartje Amsterdam. Alles was aangesloten alleen mijn tv nog niet, dit moest via de kabel gaan. Na wat onderzoek op internet ben ik terecht gekomen bij Ziggo. Ziggo is de grootste aanbieder op het gebied van kabeltelevisie in Nederland.
Daarnaast beschikt Ziggo over interactieve TV. Ziggo is de eerste aanbieder van Interactieve tv waarbij je geen extra benodigdheden nodig hebt. Interactieve tv is een vorm van digitale TV waarbij je zelf bepaalt wanneer je welke programma’s kijkt. Dat betekend dat je jouw favoriete show, series en wedstrijden kan bekijken wanneer het jou uitkomt. Ik vond dit echt ideaal, ik maakte lange dagen op school en s ’avonds werk ik in een restaurant. Wanneer ik dan thuis kwam was er niks meer op televisie. Daarnaast kun je ook nog live uitzendingen op pauze zetten, allemaal zeer handig!
Uiteindelijk heb ik mijn telefoonnummer achtergelaten op de website, zodat de medewerkers van Ziggo contact met mij op konden nemen. Binnen 10 minuten werd ik terug gebeld door een zeer vriendelijke mevrouw. Na veel uitleg had ik mijn abonnement afgesloten en werd het pakketje drie dagen later thuis bezorgd.


Telinfo


Toen ik er tijdens het installeren niet uit kwam, had ik spoedig het telefoonnummer van Ziggo klantenservice nodig. Telinfo heeft mij daar uitstekend mee geholpen. Een telefoontje naar Telinfo en ik werd direct doorverbonden! Telinfo kan jou spoedig in contact brengen met het bedrijf waar jij naar op zoek bent.
Klantenservice Ziggo
Toen ik de klantenservice van Ziggo aan de telefoon kreeg, hebben zij mijn vraag uitstekend beantwoord en mij stapsgewijs geholpen met de installatie. Ik kan alleen maar vol lof over de service van Ziggo praten.
Ik heb nu al een hele tijd plezier van Ziggo daarnaast ben ik erg tevreden over de werking van het apparatuur. Daarnaast hanteren zij goede prijzen, die je ook als student goed betalen kan.

Wat zijn uw ervaringen met Ziggo? Of bent u aangesloten bij een andere aanbieder? Ik ben erg benieuwd!